Dynamitmannen i Andermatt
Dynamitmannen i Andermatt
0
Möt Björn Becker, den svenske räddningschefen på Gemsstock i Andermatt som med en laddning på 1,5 dynamit i näven håller elementen i schack.
Stor guide till Surfsveriges bästa spots
Nu blåser det igång: Stor guide till Surfsveriges bästa spots
0
Gotlandsfärjorna ställer in men när vågorna äntligen får fart i Sverige jublar alla vi som gärna tränar balansen i vattnet i sommar.
Stärk skidåkarbenen med ett ultralopp i sommar
Stärk skidåkarbenen med ett ultralopp i sommar
24
Terränglöpning är ett finfint sätt att kombinera vistelse i vackra berg sommartid och samtidigt förbättra syreupptagningen så väl som att stärka benen inför skidsäsongen. I helgen sprang ultralöparen Ryan Sandes lite extra långt och uppfyllde en dröm. Att få springa bland iskyla och i ökenhetta – i drygt 16 timmar.
Glad Action-Midsommar!
Glad aktiv Midsommar!
37
Åka Skidor satt ihop en guide för hur du skidar, cyklar, surfar och... björnar bäst under Sveriges mest traditionstyngda helg och starten på den aktiva, ljusa årstiden.
Världens 10 bästa sommarskidorter
Här är världens 10 bästa sommarskidorter
754
Sommaren är kul - enligt vissa. Det här är världens bästa skidorter för dig som hellre fortsätter att leka i vitt H2O än plaskar runt i grumligt badvatten.
Här finns Stockholms bästa mountainbiketurer
Här finns Stockholms bästa mountainbiketurer
57
Vilken cyklist vill inte ha Stockholms absolut bästa stigcykling samlad i näven? I nyutgåvan av boken Mountainbike kring Stockholm finns huvudstadens 43 bästa turer varav 11 är helt nya. Författarna Aron Gooch och Kalle Bern har cyklat och jobbat dygnet runt för att leverera en inspirationsbok som ingen stigcykelälskare kan vara utan.
Bobby Brown sätter allt - i en enda tagning
Bobby Brown sätter allt - i en enda tagning
57
Trots att Midsommarstängernas tid snart är över oss finns det snöälskare som vägrar släppa sina skidor. Som Bobby Brown, det amerikanska hoppesset som var den förste att vinna två deltävlingar i X-games 2010. Bobbys precis släppta film visar dessutom vackra och snösäkra Mammoth Mountain från topp till dal. Och det bästa: Bobbys knappa 3-minutersåk åk är filmad i en enda tagning.
Utan rep uppför El Capitan
Utan rep uppför El Capitan
108
Amerikanen Alex Honnold stod förra veckan för en av klätterhistoriens allra största prestationer när han blev förste person att soloklättra den 910 meter höga El Capitan i Yosemite. Utan rep.