ArtiklarVåren festas in i Chamonix
"Vintern rasat ut bland våra fjällar, drivans blommor smälta ned och dö" Tydligen togs foton som just nu visas som bildspel över Place Mont Blanc.
Säsongen slut, sommaren är här.
"Baby baby dry your eye tell the girls I´m back in town I know I kept you waiting for so long"
Emmas blogg: April i Chamonix
Snön har återigen fallit över topparna, solen lyser emellanåt klart men för det mesta tyvärr med sin frånvaro.
Bolivia - Chacaltaya och Dödens Väg
Bolivia - Chacaltaya och Dödens Väg
Bolivia är ett annorlunda, kontrastrikt och väldigt intressant land med totalt olika karaktär på de olika landsdelarna. Allt från dom mäktiga bergsmassiven i Anderna till den täta djungeln och givetvis allt där i mellan. Bolivia är ett fattigt land, men vänligheten hos människorna är slående. Det är dessutom väldigt billigt och man får verkligen valuta för pengarna. Det finns också så väldigt många extrema saker att utforska.
Skumpa är grejen här bland bergen!
Skumpa är grejen här bland bergen! Åka Skidors partyglada blogbrud Emma, alias Snyggylva, är nyss hemkommen efter en sexdagarastur i bergen och levererar färskt skvaller från Chambre Neuf och Chamonix.
Chamonix från andra sidan baren
Idag har jag mått mitt värsta sedan juli En bakfylla utan dess like klappade till mig imorse, samtidigt som det började snöa golfbollar ute.
Sverige mötte Frankrike i Chamonixs ishall - en fest som hette duga
Vi hade laddat med tre termosar choklad-cointreau, en till varje period, och tjejerna satt samlade för att se vänner och bekanta slåss om segern i årets viktigaste amatörmatch.
Vårdans och språkliga fadäser
Jag kan nu berätta om nya försäljningsrekord och ny publik på Chambre Neuf! Hela veckan har präglats av sol, sol, sol, gogglesbrännorna dyker skrämmande nog upp runt omkring en och alla har varit uppe och åkt.
Alternativa träningsmetoder i Baja, Mexico
Alternativa träningsmetoder i Baja, Mexico
Variation i försäsongsträningen är viktigt, vi har testat en annorlunda variant. Vi åkte till La Paz (Baja, Mexico) för djuphavsfiske i Cortez havet, (öster om California halvön). Att kämpa med en 150 - 250 kg marlin i 2-3 timmar ska tydligen ge bra träningsvärk.
Chamonix från andra sidan baren
Vi presenterar här den första rapporten från vår nya korrespondent i Chamonix. Emma, servitris och bartender på legendariska svenskhaket Chambre Neuf.
Uppdrag; guidenål
Raindrops keep fallin´ on my head... Till stängning ikväll sjöngs det glatt gamla barnvisor för att skrämma bort tövädret men efter att ha klappat händerna frenetiskt och tjoat "Slutar det att regna då?" erinrade jag mig slutet av versen, "Det vet inte jag, men händerna mår bra!", och gav upp hoppet om molnfria skyar till gryningen.
Telluride & Crested Butte
Telluride & Crested Butte
Vädergudarna är verkligen med oss, mer snö och det gillar vi verkligen. Första anhalten är Crested Butte (fortfarande i Colorado). Crested Butte visade sig från sin bästa sida, massor med snö som gjorde denna lilla västernstad till en riktig pärla. Dessutom väckte den också lite julkänslor. En huvudgata med mysiga affärer, barer och restauranger. Vi fick också en liten glad överraskning, liftkorten är gratis i Crested Butte fram till den 15 december - perfekt! Gratis liftkort på försäsongen är något de haft i många år.
På skidor runt jorden
På skidor runt jorden
Sugen på att åka skidor i ett helt år? Erkänn att tanken har slagit dig någon gång i livet. Drömmen om en skidsäsong som inte tar slut, att åka skidor året runt. The endless winter hette en gammal skidfilm från början på 90-talet - den här resan är det på riktigt.
(8) (Is)Fall framåt
(8) (Is)Fall framåt
(7) Till topps
(7) Till topps
(6) Mt Vinson
(6) Mt Vinson
(5) Mellan en sten och ett kallt ställe
(5) Mellan en sten och ett kallt ställe
(4) Vill man så går det...
(4) Vill man så går det...
(3) José hällde diesel i vår bil!
(3) José hällde diesel i vår bil!
(2) 11 november. It never rains in southern California

Filtrering

Kategori
Tagg


Skribent