Bli en bättre skidåkare!

Bli en bättre skidåkare!

Bli en bättre skidåkare i vinter! Åka Skidor lanserar nu en serie instruktionsvideos ihop med Slopepro som hjälper dig på vägen att finslipa tekniken. Vare sig du är nybörjare eller avancerad åkare har vi tipsen som gör dig vassare på berget.

Handen på hjärtat, när gick du i skidskola senast? Mmmh, det var någon gång i dagisåldern med en blågul störtkruka på skallen iklädd en skön täckoverall eller hur? Skidåkningen har minst sagt utvecklats sedan den tiden. Utrustningen har förändrats radikalt och med den tekniken hur de bör åkas. Stenmarks vertikalarbete må ha varit helt rätt 1982 på raka, smala, skidor men 2010 med blixtsnabba carvingskidor eller monsterbreda offpistskidor är det helt andra åktekniker som gäller.

Åka Skidor har teamat upp med skidlärarna på Slopepro för att ge dig som läsare ett urval av instruktionsvideos som hjälper dig att bli en bättre skidåkare i vinter. Vare sig du är novis och vill hitta carvingkänslan i manchesterpister eller vill lära dig bemästra puder på baksidan av berget har vi videos som passar dig och din åkning. Filmarkivet fylls hela tiden på så kolla in lite då och då för att se vad som är är på gång.

Av: Åka Skidor

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!