Mountain Collective – Liftkortet för alla road trip-sugna
Foto: Mountain Collective

Mountain Collective – Liftkortet för alla road trip-sugna

Dagskort kan kosta skjortan, speciellt i USA och Kanada. Om du planerar en road trip ska du därför kolla in The Mountain Collective – liftkortet som erbjuder två dagar skidåkning på totalt 15 skidorter i USA, Kanada, Chile, Frankrike och Japan.

Sitter du just nu och planerar en road trip i USA och Kanada, samt via en omväg till Chile och Japan, kan det vara läge att spänna upp ögonen lite extra. Priset på dagskort i främst USA tenderar att bli en dyr historia – men det behöver inte vara så.

Tack vare liftkort The Mountain Collective kan du få tillgång till 15 skidorter i USA, Kanada, Frankrike, Chile och Japan – och allt för 379 dollar, drygt 3500 kronor.

Bland de skidorter som står att finna i erbjudandet hittar vi några av världens kanske bästa och mest hajpade. I USA och Kanada får du via liftkortet tillgång till Alta, Aspen, Jackson Hole, Mammoth, Banff, Squaw Valley, Stowe, Sun Valley, Taos, Thredbo och Whistler.

I priset är det även inkluderat med två dagar i Valle Nevado i Chile, Hakuba Valley i Japan och Chamonix. Nyligen adderades även en 15:e skidort i form av Nya Zeeländska Ski Queenstown, vilket även innefattar Coronet Peak och The Remarkables.

I priset ingår 2 dagars skidåkning varje skidort och skulle du vilja stanna kvar på någon av skidorterna ytterligare en dag får du köpa ett dagskort med 50 procents rabatt.
Dock räcker bara liftkorten så långt lagret räcker, så om ni funderar på att genomföra en road trip i USA och Kanada kommande säsong gäller det att komma till skott snart. De börjar nämligen ta slut.

För mer information kan ni gå in på: mountaincollective.com

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!