10 konton du måste följa på Instagram

10 konton du måste följa på Instagram

Jacob Wester
Wester att gått från freestyle-stjärnan till friåkare av värdsklass och han håller numera till i extrem-meckat Chamonix. Jacob ser till att bjuda sina följare på tonvis av bra bilder och videos. Enda risken med att följa är du kommer framstå som en stalker i och med alla likes du kommer ge. 

Candide Thovex
Världens kanske bästa friåkare, och världens just nu mest kända skidåkare. Den galne fransmannen är inte den mest aktiva på Instagram, men bilderna han lägger är otroligt snygga. Naturligtvis är det mycket skidbilder, men det är även en hel del annat som ger en bättre bild av livet som en världsstjärna. 

Emma Dahlström
En av Sveriges klart lysande stjärnor i freestyle-världen, och för er som inte riktigt förstått; Emma Dahlström är en tvättäkta världsstjärna. Följ henne i tävlingar världen över och i jakten på big air- och  slopestylemedaljer. 

Mattias Fredriksson
Åka Skidors ständige medarbetare och sjukt jävel med kameran. Om du så bara vill se bra skidbilder, alternativt vill hämta inspiration till dina egna bilder så är det Mattias Fredriksson vi rekommenderar. Helt seriöst, det finns inga dåliga bilder på Fredrikssons konto. 

Angel Collinson
Amerikanskan är kanske världens just nu bästa kvinnliga friåkare och får rättmätigt mängder med utrymme i skidfilmer. Kul med Collinson är hon inte bara lägger upp skidbild och videos utan även breddar sitt flöde med mer personliga bilder, och sånt uppskattas. 

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!