Världspremiär för filmen Finding the Line

En av de absolut mest populära filmerna på Untracked Film Tour i höstas var ett segment ur filmen Finding the Line. Bakom filmen står systrarna Anna och Nat Segal tillsammans med svenska filmaren Bjarne Salén.

Svenska filmaren Bjarne Saléns senaste film tar med oss på en resa med de skidåkande systrarna Anna och Nat Segal från Australien. Den dokumentära filmen handlar om att möta och övervinna sina rädslor för att kunna uppnå sin fulla potential.

Ett första utdrag från filmen visades på Untracked Film Tour i höstas och var en av våra absoluta publikfavoriter, och nu är hela filmen äntligen klar. Världspremiären blir imorgon lördag i Whistler. Ännu finns inga visningar i Europa spikade men håll ögonen öppna för något senare i vinter inom Sveriges gränser. Release av filmen online är planerad först mot slutet av 2018.

I väntan på det kan du spana in den rykande färska trailern som visar lite fler hintar om vad som komma skall. Trailern hittar du ovan.

Filmen handlar om att möta och övervinna sina rädslor och är inspelad i bland annat Alaska, Chamonix, British Columbia och Australien.

Nat Segal i Alaska Foto: Zoya Lynch

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!