Var med och bestäm designen på MotherTree

Var med och bestäm designen på MotherTree

Rösta på vilken design du tycker borde pryda nästa upplaga av den community-utvecklade friåkningsskidan MotherTree från Extrem i samarbete med InspireUs.

Så var det dags. Actionsportnätverket InspireUs tar tillsammans med Åre Skidfabrik och Extrem Skis sin community-utvecklade skida till nästa nivå. MotherTree är namnet på skidan som tagits fram efter önskemål direkt från den tänkta målgruppen och nu är det dags att bestämma designen inför säsongen 2019/2020.

En designtävling där vem som helst nu under inledningen av sommaren har haft möjlighet att grotta ner sig i topsheet-grafik för att ha chansen att ha sin egen design på ett par skidor.

MotherTree finns i två bredder (95 och 105 millimeter i midjan) så en del av utmaningen var att ta fram två olika men ändå sammanhängande förslag på design.

Av alla inskickade bidrag har nu fyra valts ut och den vinnande designen avgörs genom omröstning på Facebook. Röstningen pågår fram till den 15e juli och redan innan augusti är till ända ska designen vara färdig för provtryck på ett par riktiga skidor.

Finalist-bidragen:

Nr. 11 Design: Christine Johanson


Nr. 13 Design: Johanna von Rosen


Nr. 15 Design: Viktoria Silverdahl


Nr. 19 Design: Petra Hurschler

Kommentera vilken design du tycker borde pryda MotherTree säsongen 2019/2020 via InspireUs på Facebook här.

Observera att enbart röster i original-inlägget från InspireUs räknas.

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!