Trailer: Jackie Paaso & Eva Walkners nya film
Jackie Paaso framför kameran på Hans-Martin Kudlinksi.

Trailer: Jackie Paaso & Eva Walkners nya film

Vägen till framgång är sällan spikrak. I filmen Evolution of Dreams som kommer i höst får vi följa utvecklingen av drömmar för två av världens bästa friåkare.

Vad händer när passionen för dina drömmar börjar blekna? Lägger du bara av, eller söker du efter vad som saknas för att upptäcka nya drömmar och mål?

Jackie Paaso och Eva Walkner har nu släppt trailern till sin nya film Evolution of Dreams som handlar om just det. Som unga tävlade de på hög nivå i puckelpist och alpint, men skador och motgångar satte stopp för drömmar om OS-medaljer. Istället hittade friåkning och tillslut Freeride World Tour in i deras liv istället.

Ewa och Jackie. Foto: Hans-Martin Kudlinksi

Idag är de två av världens bäst rankade friåkare, men det betyder inte att nya drömmar och mål hela tiden utvecklas. I filmen får vi följa deras resa, i både med- och motgång, från tävling med sikte på OS till där de är idag och nyfikenhet för klättring i kombination med skidåkning öppnar upp för utformningen av nya drömmar.

Evolution of Dreams kommer du kunna se på alla stopp av Untracked Film Tour i höst. Mer info och biljetter på www.untrackedfilm.com.

Fullt ös kännetecknar åkstilen för både Jackie (på bilden) och Eva. Foto: Hans-Martin Kudlinksi

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!