Välgörenhetsauktion till förmån för Skiers Left
Välgörenhetsauktion till förmån för Skiers Left. Foto: Elias Lundh

Välgörenhetsauktion till förmån för Skiers Left

Var med och buda på en inramad skidbild tagen av den unga talangen Elias Lundh där alla intäkter oavkortat går till stiftelsen Skiers Left som jobbar för att sprida kunskap om lavinsäkerhet.

Den inramade bilden som auktioneras ut är 50x70 centimeter och tagen av den unga fotografen Elias Lundh. Bilden är den första bilden som Elias fått publicerad i Åka Skidor och är tagen i Engelberg i vintras.

Alla intäkter från auktionen går oavkortat till stiftelsen Skiers Left, som arbetar för att sprida kunskap om laviner och förändra attityden kring risktagande i bergen. Auktionen annonserades ut på Untracked Film Tour i Göteborg där både fotografen själv och representanter från Skiers Left fanns på plats för att berätta mer om sin verksamhet och auktionen.

Auktionen hittar du här på Tradera och pågår till och med den 15 november klockan 17:51.

Alla datum för föreläsnings-serien Ride Safe anordnad av Skiers Left

Skiers Left är en stiftelse som arbetar med att förmedla kunskap om laviner och förändra attityden kring risktagande i samband med friåkning. Efter att Mikaela Scherrer omkommit i en lavin i Verbier 2012 startade hennes bröder Axel och Gustav stiftelsen tillsammans med några nära vänner.

I flera år har de arrangerat gratis lavinföreläsningar på flera orter i landet och lyckligtvis fortsätter de med det även i år. Hittills har de redan besökt Luleå, och härnäst på schemat väntar Malmö, Göteborg, Stockholm, Uppsala och avslutningsvis Umeå. Läs mer om Skiers Left och höstens föreläsningar här.

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!