Tjuvkika på nya novembernumret
Åkare: Kajsa Larsson Plats: Revelstoke, Kanada Foto: Daniel Rönnbäck

Tjuvkika på nya novembernumret

Du har väl inte missat att det finns ett nytt nummer av Åka Skidor i butik? Novembernumrets framsida visar en inverterad Kajsa Larsson och bjuder på läsning om bland annat den nya tidens skidkändisar och hur du blir en riktig helgkrigare.

Så är vi plötsligt halvvägs in i november och även om minusgraderna för tillfället lyser med sin frånvaro i stora delar av landet så kryper vintern allt närmare. Doktorn ordinerar att behandla symptomen orsadade av gradvis ökande skidpepp med att springa förbi närmaste butik och plocka med ett färskt nummer av Åka Skidor hem.

Novembernumret bjuder på 132 sidor av personporträtt, guider, reportage och guider till resmål, prylar och pusslet som ett liv med skidåkning som central punkt innebär.

Bakom omslaget hittar vi fotografen Daniel Rönnbäck som tagit bilden i närheten av Revelstokes liftsystem i Kanada. Åkaren som befinner sig upp och ner i luften heter Kajsa Larsson, och henne kan du även läsa mer om i tidningen.

Reportage i Åka Skidor – November 2018

Alagna
Tiden har mer eller mindre stått still i en av Alpernas mest klassiska offpistorter. Och det är en bra sak. Läs mer om den italienska pärlan

Kajsa & Malou
Med sina över 70 000 följare i sociala medier är de bilden av den nya erans skidåkare som tar framgången i sina egna händer. Lär känna åkarna bakom YouTube-serien KM Days – Kajsa Larsson och Malou Petersson

Weekend
Sitt inte där hemma och sura, se till att åka skidor varje helg istället. Åka Skidor ger dig tipsen du behöver för att uppnå äta weekend warrior-status.

Davos
Hemvisten för världens första skidlift må vara ett känt namn i många sammanhang, men det råder
trots det ingen stress om snön uppe på berget.

Telemark
En klassisk åkteknik eller bara rent vansinne? Och vad hände egentligen med telemarkssvängen efter 90-talet? Vi porträtterar den lösa hälens historia och nutida betydelse.

Myoko
Få ställen på jorden blir lika bombarderade med snö varje vinter som den lilla japanska onsenstaden Myoko.

Rikard Westling
Möt mannen som var och en av de senaste tre vintrarna gått över 100 000 höjdmeter på skidor.

Allt det här och lite till finns nu i en tidningshylla nära dig.

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!