Vinnaren av nya skidor från Rossignol
Foto: Rossignol

Vinnaren av nya skidor från Rossignol

En lycklig vinnare svarade rätt på alla frågor och får en tidig julklapp i form av ett par sprillans nya Rossignol Sky 7 HD i valfri längd! Se vem som vann och de rätta svaren här.

7 Series från Rossignol är en av tidernas mest prisade skidserier och har till i år fått en rejäl uppdatering med bland annat en förstärkning av kolfiber som ska göra skidan vridstyvare. De tre olika skidorna i serien kännetecknas av sin lekfullhet och lätta vikt, och med den nya konstruktionen kommer skidorna även att passa lite tyngre och kraftfullare åkare på ett bättre sätt. Serien finns både i dam- och herrmodell och kommer i tre bredder med 97, 106 och 114 millimeter i midjan, plus en lättare variant specifik för topptur.

Vinnaren i vår tävling heter Katarina Fredriksson och hon har nu ett par nya allmountainskidor av modellen Rossignol Sky 7 HD med 97 millimeters midja, till ett värde av 5 300 kronor, på ingång. Grattis!

De rätta svaren på frågorna hittar du här:

1. Vad heter de andra två skidmodellerna i Rossignol 7 series?
Svar: Super 7 HD och Soul 7 HD

2. Vad heter Rossignols svenska teamåkare som har långt hår, gärna sover i en bil och beskriver sig själv som "…en wanna be-surfare och grönsaksätare"?
Svar: Jacob Wester

3. Rossignol har länge tillverkat skidor, men har nyligen lanserat en ny produktgrupp - Vilken?
Svar: Cyklar


Håll utkik efter fler tävlingar framöver här på akaskidor.se!

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!