Årets friåkningsevent: Haglöfs Åka Skidor Freeride Days
Foto: Emrik Jansson

Årets friåkningsevent: Haglöfs Åka Skidor Freeride Days

Den 31 mars till 3 april intar vi Åre för några riktigt fullmatade dagar med friåkning i fokus. Häng med och åk skidor tillsammans med friåkarproffs, testa ny utrustning, finslipa skidtekniken, lär dig ta den perfekta skidbilden och mycket mer.

Åka Skidor bjuder in till tre fullmatade dagar i Åre med friåkning i fokus den 31 mars till 3 april.

Vi kommer att åka skidor tillsammans med friåkarproffs, testa ny utrustning, finslipa skidtekniken och bygga ut kunskapsförrådet med lavinsäkerhet och mycket mer. Några av landets mest meriterade guider tar med oss för att gå på topptur och att utforska terrängen i närområdet och en av våra bästa svenska skidfotografer lär oss ta den perfekta skidbilden. Kvällstid hänger vi på TOTT hotell där vi äter god mat tillsammans, lyssnar på inspirerande föreläsningar och ser på skidfilm. 


Legenden Sverre dyker upp under veckan. Foto: J Lindeberg / Mattias Fredriksson

Haglöfs Åka Skidor Freeride Days är ett nytt koncept som för andan vidare från vårt tidigare event Ski Camp. Grundtanken att få åka skidor och umgås tillsammans med våra läsare lever vidare men nu tra vi steget att bland annat rikta in oss ännu mer mot framförallt friåkning och topptur.

Sverre Liliequist gästar Haglöfs Åka Skidor Freeride Days

Sverre kommer hålla i guidade grupper, inomhuspass med styrka för skidåkare samt inspirera oss med en föreläsning. Vi kommer med andra ord få chans att hänga med honom alla dagar under Haglöfs Åka Skidor Freeride Days.

Filmkväll under Åka Skidor Freeride Days. Foto: Kevin McHugh

Untracked Film Tour på Haglöfs Åka Skidor Freeride Days

Untracked Film Tour är självklart en given programpunkt på Haglöfs Åka Skidor Freeride Days. Med Gabriella Edebo som presentatör blir vi bjudna på en specialupplaga av festivalen med spännande skidfilmer.

Håll utkik för mer info om eventet framöver och missa inte biljettsläppet som sker den 10 december.

Mer info hittar du på akaskidorevents.se

Vi ses i Åre 31 mars - 3 april!

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!