Bakom kulisserna med Candide Thovex
Foto: Audi / Ski the World

Bakom kulisserna med Candide Thovex

Se hur en skidfilm utan snö blir till med en av världens mest hajpade skidåkare Candide Thovex.

Foto: Audi / Ski the World

En av världens mest hajpade skidåkare är den tystlåtne fransmannen Candide Thovex som pumpat ut den ena vansinniga skidfilmen efter den andra. En skidåkare som väldigt sällan visar ansiktet och som ändå röstats fram som årets manliga skidåkare flera gånger i Powder magazine's läsaromröstning .

För ett år sedan släppte han tillsammans med sin bilsponsor filmen "Ski the World" han åker skidor på vatten, sand, gräs, aska, grus och kinesiska muren. Egentligen på allt förutom snö.

Foto: Audi / Ski the World

Nu har det precis blivit klart att han kommer att släppa filmer med behind the scenes-material och i intro-avsnittet får vi ordentlig mersmak. Till skillnad från många av hans ordinarie videor så är det faktiskt lite musik med i denna till och med.  

Den första filmen skvallrar om att det tog totalt nio månader av research, följt av tre månader med filmande världen över i Jamaica, Island, Turkiet Peru, Spanien, Kina, Italien, Wales och Iran.

Håll utkik framöver för det här är tänkt att bli en hel serie som tar oss med bakom kulisserna på en av skidvärldens mest komplicerade och spektakulära filmproduktioner.

Behind the scenes-filmen är nästan mer underhållande än originalet:

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!