ISPO: Nästa års prylnyheter på ingång
Foto: ISPO Munich

ISPO: Nästa års prylnyheter på ingång

Imorgon söndag startar den gigantiska snösport-mässan ISPO i München och vi är på plats för att spana in och rapportera om det senaste i prylväg.

ISPO är världens största mässa inom sport och outdoor där tusentals utställare och varumärken samlas under samma tak. Hajpen handlar om att presentera de hetaste nyheterna för omvärlden med förhoppningar att få mest credd, samt knyta lite nya kontakter, smöra lite för sina gamla och kanske dra till sig några nya kunder. Och så ska branschen såklart passa på att dricka lite öl efter mässhallarna stängt.

Foto: ISPO Munich

Åka Skidor är på plats med chefredaktör Tobbe, webbredaktör Gabbi och Art Director Tobbe (hädan efter refererad till som Ivarsson för att undvika förvirring). Vi kommer att göra vårt bästa för att direktrapportera de allra smaskigaste nyheterna inför nästa vinter och visa mässans galenskap.

Håll utkik här på hemsidan och Facebook, och se framförallt till att följa @akaskidormag på Instagram för att på en tjuvkik på nästa års skidor, pjäxor, mjukvara och all annan tänkbar utrustning för skidåkarbruk.

Foto: ISPO Munich

Följ oss live på Instagram stories och berätta vad du vill se från 2020 års kollektion av skidprylar.Vad vill du se från ISPO? Kommentera på Facebook eller Instagram och berätta!Följ @akaskidormag på Instagram

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!