Dags att skicka in ditt bidrag till höstens filmfestivaler
Foto: Kevin T McHugh

Dags att skicka in ditt bidrag till höstens filmfestivaler

Missa inte att skicka in ditt bidrag till höstens filmfestivaler för att få chansen att vara en del av höstmörkrets mest peppfyllda tillställningar.

Vi kan stolt meddela att Untracked Film Tour kommer tillbaka igen i höst och kommer att visa skid- och snowboardfilmer landet runt, och nu är det dags att skicka in ditt filmbidrag till urvalsprocessen.

Turnén kommer i år att besöka totalt 10 orter landet runt med start i slutet av oktober. Alla datum och orter släpps den 31 augusti, men innan dess bör du ha skickat in ditt projekt för att potentiellt bli en av filmerna som kommer att visas på turnéns stopp.

Med Untracked Film Tour vill vi i första hand skapa en plattform för svenska och nordiska skid- och snowboardåkare att visa sina filmprojekt, men alla är såklart välkomna att skicka in en ansökan så vi kan pussla ihop bästa tänkbara filmprogram.

Förutom filmturnén kommer även Shades of Winter Filmfest arrangerad av österrikiska Sandra Lahnsteiner och MM Rapaport Hargin Foundation till Oslo den 20 november och Stockholm den 21 november. Även dit kan du nu skicka in ditt filmprojekt, så länge huvudpersonen eller handlingen har fokus på kvinnliga äventyrare som inspirerar till aktiviteter som skidåkning, snowboard, klättring, surf, cykling med mera.

Foto: Sabine Finger / Shades of Winter Filmfest

Har du gjort en film eller känner någon som har? Missa inte att skicka in din anökan eller tipsa vidare så vi i höst kan njuta av de allra bästa nya skid- och snowboardfilmerna på vita duken.

Vi ser fram emot en höst fylld av vinterpepp!

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!