Silva söker testpiloter till ny pannlampa
Foto: Silva

Silva söker testpiloter till ny pannlampa

Ta chansen att testa och vara med och påverka utvecklingen av nästa generations pannlampor på vinterns toppturer.

Det svenska företaget Silva har sedan 1930-talet utvecklat innovativa produkter som gjort skillnad i ett globalt sammanhang, och än idag jobbar de hårt med att förbättra sina produkter. Så nu ber de Åka Skidors läsare om hjälp för att utveckla nästa generations pannlampor för utomhusbruk i mörka nordiska förhållanden. 

Silva söker testpiloter som under vinterns gång vill hårdtesta pannlampan Exceed 3X/XT som är en av deras värstingmodeller utvecklad för användare med höga krav på ljusprestanda. 

Lampan är designad med fartfyllda aktiviteter i åtanke, så därför söker Silva efter totalt sex stycken testpiloter som vill testa produkten primärt för topptur i mörker, och sekundärt även för mountainbike och längdskidåkning. 

Du kommer att få behålla produkten efter avslutat test och ifyllt testprotokoll som tack för hjälpen. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan med en motivering till varför du borde bli en av testpiloterna, samt namn, kontaktuppgifter, och lite kort om dig själv till product@silva.se

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!