Lista: 6 high-tech prylar som gör din skiddag ännu bättre

Lista: 6 high-tech prylar som gör din skiddag ännu bättre

Konstant varma fötter, analysera dina höjdmeter eller ladda mobilen i liften? Här är teknikprylarna som ger din dag på berget det där lilla extra.

SUUNTO 7

Spåra din träning på ett exakt sätt med över 70 sportlägen, GPS och pulsmätning på handleden. Ställ in klockan på skitouring och håll koll på exakt var du går på berget om du vill analysera din topptur i efterhand och se var du gick. Eller varför inte köra topptur som träningsform och köra några vändor i din hemmabacke?

5 100 kronor

 


DJI MAVIC MINI FLY MORE COMBO

Kompakt liten söt och lättflugen drönare men med professionell bildkvalité, i stil med dess större syskon. En perfekt kombination av mjukvara och hårdvara som gör den enkel att flyga och fota med. I Fly More Combo-paket ingår en väska, två extra batterier, tre extra par propellrar, snabbladdare och propellerskydd.

5 690 kronor

 

 


GOAL ZERO SWITCH 10 SOLAR KIT

Kylan på berget är inte snäll mot dagens teknik. Med dessa lätta solceller på 480 gram och 2300 mAh-batterikapacitet kan du ladda mobilen, pannlampan eller kameran medan du turar eller tar en paus på berget.

1 399 kronor

 

 


THERM-IC SET 3D +C-PACK 1300B

Set 3D +C-Pack 1300B från Therm-ic är värmesulor med upp till 13 timmars värme. Stabil värmesula med EVA-dämpning och anatomisk 3D-form för optimal passform och komfort. Hantera alla inställningar med din smartphone via bluetooth. Du kan ändra värme, ställa in tidsintervall och se batteristatus direkt i din telefon.

1 495 kronor

 

 


SWISS MILITARY BY CHRONO

ST. MORITZ MED RECCO-BAND

Kunskap och sunt förnuft är de bästa sätten att undvika olyckor. Men om oturen är framme så är det här klockan för dig. Swiss Military-klockorna har fått ett armband framtaget tillsammans med Recco. Bandet är utrustat med en Recco-reflektor som gör det möjligt för räddningspersonal att snabbare hitta dig om du dras med av en lavin eller om du går vilse på berget.

3 695 kronor (klocka)

599 kronor (armband)

 

 


BENQ GV1

2-i-1 favorit. Portabel projektor och bluetooth-högtalare i ett. Du kan streama filmer eller spela upp dina åka från dagen på väggen i fjällstugan direkt från mobilen. GV1 fungerar även som en bluetooth-högtalare så att du kan spela din favoritmusik under frukosten för att tagga till inför dagen på berget.

4 495 kronor

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!