Petter tar fram kläder för Colour Wear

Petter tar fram kläder för Colour Wear

Klädmärket Colour Wear och artisten Petter Alexis har inlett ett samarbete som resulterat i en kollektion för både föräldrar och barn i en aktiv familj.

P. Lex Family by CLWR är namnet på musikern, rapparen och entreprenören Petter Alexis första klädkollektion. Det är kläder för både vuxna och barn som gillar att vara aktiva utomhus.

– Som liten reste jag inte speciellt mycket, säger Petter, När jag var 17 år flög jag för första gången till norra Sverige för att åka snowboard. Det var fantastiskt. Kanske är min livsstil idag en reaktion mot min uppväxt i innerstan. Jag och min familj värdesätter naturen och en aktiv livsstil. Kopplingen till Colour Wear passar mig och min familj perfekt eftersom vi har samma värderingar och uppskattar samma saker. Precis som jag går Colour Wear sin egen väg.

– Colour Wear är framförallt ett livsstilsvarumärke med fokus på tekniska ytterkläder som möjliggör en i alla lägen aktiv livsstil, säger Fredrik Abrahamsson en av grundarna och marknadschef på CLWR. P.Lex Family by CLWR handlar om en aktiv livsstil för hela familjen. Petter och hans familj representerar den nya generationens familjer – där hela familjen lever och delar upplevelser och äventyr. Med deras gemensamma intresse för skidåkning och en aktiv livsstil är de perfekta ambassadörer för Colour Wear och det vi står för.

Petter och hans familj har tillsammans med Colour Wears  designteam tagit fram och utvecklat produkter för hela familjen och kollektionen kommer att finnas i butik hösten 2015.

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!