Prylguiden är här!

Prylguiden är här!

I dagarna kommer äntligen Åka Skidors stora prylguide. 132 sidor fullmatade med skidtest, snowboardtest och vinterns absolut bästa skidprylar.

Åka Skidors skidtest har sedan början av 90-talet varit en av våra hörnstenar under höstens nummer. Till i år  har vi fått koillektivt storhetsvansinne och sprängt 100-vallen. Våra fantastiska skidtestare har provkört inte mindre än 102 par skidor i sex olika kategorier: pist, bred pist, all mountain, freeride, big mountain och topptur. Som om inte det var nog har vi för första gången på runt 20 år testat snowboards. 9 modeller för puder och stora berg har gått under testpatrullens lupp.

Pjäxor. Ingen annan del av skidutrustningen är lika viktig eller eftersatt hos alltför många skidåkare. Vi har kikat på ett gäng av vinterns bästa modeller och ger dig dessutom råd och tips till det perfekta pjäxköpet. Gåläge eller inte? Pist eller offpist? Här finns allt.

Skidkläder. Förutom hårdvara presenterar vi vinterns bästa skidkläder. Kläder som håller dig varm, torr och komfortabel från första liften på morgonen till afterskin på kvällen.

Vi bjuder även på ett par läsartiklar. Eller vad sägs om en intervju med Stephan Drake? Mannen bakom banbrytande DPS Skis och mannen som var med och satte ordet rocker i munnen på en hel skidvärld.

Läs också om toppturernas inre väsen och hur du bör tänka när du väljer rätt prylar för skidåkningen bortom liftar och pister.

Åka Skidors prylguide finns i en brevlåda nära dig nu i dagarna, eller i butik den 22 oktober. Är du inte prenumerant på Sveriges prylgalnaste skidtidning? Bli det då här omedelbums!

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!