Till salu: Skidsystem för endast 1,3 miljoner
Foto: Soldier Mountain

Till salu: Skidsystem för endast 1,3 miljoner

Vad sägs om att köpa ett skidsystem I USA för samma pris som en halv etta i Stockholms innerstad? Nu säljs Soldier Mountain i Idaho för endast 1,3 miljoner kronor – sätt igång och fynda.

Det låter egentligen för bra för vara sant – men enligt alla rapporter ska nyheten var helt sann. Bakgrunden är den att 2012 gav Bruce Willis – ja, den Bruce Willis – bort sin andel i skidorten till en non-profit organisation. Nu vill den ideella organisationen öka sin kapital för att kunna ha öppet under säsongen.

"Priset är verkligt. Summan är allt vi är skyldiga vår bank för de senaste tre åren av renovationer och för verksamheten. Som ideell föreningen vill vi bara sälja så mycket som verksamhetens skuld", rapporterar Soldier Mountain på Facebook

Skidorten var tidigare under kontrakt med Magic Mountain men det gick ut i slutet av augusti och så här långt är det ingen som har erbjudit sig att köpa upp systemet.

"Det här är din chans att äga ett Skidberg! Få dina kompisar tillsammans och få en dröm att gå i uppfyllelse. Priset är rätt och prognosen skvallrar om en blöt vinter", avslutar skidsystemet sitt meddelande på facebook.

 Kanske onödigt att lägga till, men ett erbjudande som det här kommer bara en gång i liv

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!