Jon Olsson tillbaka – tävlar mot Henrik Harlaut

Jon Olsson tillbaka – tävlar mot Henrik Harlaut

Skador har hindrat Jon Olsson att på allvar ta sig tillbaka.
Nu är alla skador läkta och första tävlingen inbokad – B&E Invitational.

Tävlingen arrangeras av Henrik Harlaut och Phil Casabon för tredje gången. För Jon Olsson blir det hans första tävlingen på den stora scenen sedan han försök att slå sig in i alpina OS-laget.
Sedan dess har han dragits med skador, däribland en knäskada som höll honom borta en längre tid. Det var under den skadan som han insåg att han ville tillbaka till hoppandet.

B&E Invitational går av stapeln den 11-12 mars i Les Arcs och kommer förutom Olsson, Casabon och Harlaut även innehålla fler av jibbvärldens största namn – så som Tanner Hall, Tom Wallisch och Jossi Wells.

Trycket inför årets tävling är stor och det har skvallrats om att det kommer bli den mest stjärnspäckade upplagan någonsin(som om de redan presenterade namnen inte är stora nog). 

Som om det var nog så har du chansen att bli en av de inbjudna till tävlingen. Harlaut och Casabon passar nämligen på att arrangera en Online video-tävling där två wild cards kommer att dela ut(en till Europa och Ryssland och en för Nordamerika och resten av världen)

För mer information klicka här eller klicka på bilden. 

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!