Skidåkare till sjukhus efter flykt från vargar

Skidåkare till sjukhus efter flykt från vargar

Skidsemestern i Bansko, Bulgarien blev inte riktigt som Janveer Sandhu hade tänkt sig. Istället för puderåkning och afterski åkte han in i ett träd och blev jagad av vargar.

I The Revenant spelar Leonardo DiCaprio en levande trasdocka åt en björn av en större storlek. Ett liknande skeende tvingandes den brittiske skidåkaren Janveer Sandhu att uppleva under sin skidsemester i Bansko, Bulgarien.

Efter att ha virrat bort sig på berget hamnade Sandhu ute i offpisten – något som skulle visa sig vara för svårt för britten. Sandhu kraschade in i ett träd och lämnade svårt chockad och desorienterad.
Efter att funnit sitt lugn såg han dock att en grupp av vargar började närma sig. I panik övergav han sina pjäxor, i hopp om att det skulle göra honom snabbare, och började vandra uppför sluttningen varifrån han kom.

Kvällen kom dock snabbt och tillslut tvingandes han övernatta i ett träd där han försökte fylla på vattendepåerna genom att äta snö – fötterna var vid det här laget stelfrusna.
På morgonen fortsatte han sin vandring och kom tillslut till en väg där ett rumänskt par hittade honom och körde honom till ett sjukhus.

Där kunde man konstatera att Sandhu hade förfrusit sina tår, och att han med stor sannolikhet skulle förlora en eller två tår som en följd av hans eskapader. Efteråt fick han även förklarat för sig av lokala invånarna att vargar inte tycker om att klättra uppför branta sluttningar i djup snö, och att de med stor sannolikhet gett upp tidigt. 

Kort sagt, en av de sämsta skidsemestrarna någonsin

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!