5 prylar som håller dig varm i vinter

5 prylar som håller dig varm i vinter

Snart är vinterdagarna här när du funderar på att hugga av dina fingrar och ditt ansikte ber om nåd. Och för att ens att en minimalisk chans att stå emot kylan har vi tagit fram 5 prylar som ger dig värme för åtminstone ett åk till.

Pjäxvärmare
Finns det något värre än att befinna sig i backen och frysa om tår och fötter? Tveksamt. Det är ju ingen nyhet att svenska vintrar kan bli ruskigt kalla, och för att kunna stanna kvar i backen ett par timmarna extra kan ett par pjäxvärmare ett bra alternativ

Handvärmare
Ett par stadiga vantar ger kanske inte det bästa greppet i ett par stavar och dina handskar kanske inte är varma nog. Då kan handvärmare vara ett alternativ. Det här är ingen nyhet, men det betyder inte att det inte är efterfrågat. Gör inte bara ett fantastiskt jobb med att hålla dina stackars fingrar och händer varma utan kan även användas för att värma upp andra områden kroppen genom att läggas ner i en innerfickan i jackan eller i byxfickorna. 

Kvalitétsstrumpor
Kanske inte den roligaste julklappen att få men ett par skidstrumpor av kvalité är a och o när du beger dig ut i backen. Bör stå högt upp på önskelistan i år och om du inte redan har ett par(vilket vi förutsätter att du har). 

Mellanlager
Om du inte tror på idén om att använda flera lager under jackan så är du en idiot och förtjänar att stå och frysa medan vi andra drar iväg upp fjället eller backen igen för en ny omgång. 

Vantar
Det finns egentligen ingen bättre lösning för kalla händer än en kvalitetsvante. Visst, du kan dra fingrarna i din handske i en boll och få samma effekt, men det är inte samma sak. Med vantar får delar du värme mellan fingrarna och hela handen blir varm och mysig.

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!