Vinn nya roliga Skidnostalgiboken

Vinn nya roliga Skidnostalgiboken

Som prenumerant har du chansen att vinna ett rykande färskt exemplar av den nya Skidnostalgiboken som Ramundberget har gett ut i samband med 75-årsjubileumet. 180 sidor fullmatad med rolig skidhistoria. Perfekt sommarläsning i hängmattan!

I Åka Skidors läsartävling för prenumeranter finns tio exemplar av den nya boken Skidnostalgi i potten. Boken har getts ut av skidanläggningen Ramundberget som firar 75 år i år. Den består av 180 sidor svensk skidhistoria med massor av roliga nostalgibilder och innehåller en hel del klassiska skidfoton från Åka Skidors 70-och 80-talsutgåvor. Nu har du chansen att vinna sommarens skönaste skidbok!

På omslaget är det hotdoglegenden Peter Buchar som åker skidor så som man gjorde på 70-talet. Åka Skidor skapade trenden i fjällen, men skidåkningens svar på hippierörelsen fick skidförbundet att gå i taket och provocerade fram planer på förbud (!).

Vår fråga är:
Vem har plåtat Skidnostalgibokens omslagsbild?
En ledtråd är att skidfotografen i fråga spelade sig själv i Sällskapsresan II, Snowroller. Och han startade även tidningen Åka Skidor!

Maila ditt svar till tavling@akaskidor.se

Vi vill veta ditt namn, adress, telefonnummer samt ditt prenumerationsnummer (står på baksidan av tidningen eller på plasten).

Glöm inte att du måste vara prenumerant för att få delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!