The Masquerade – Sean Pettit har huvudrollen i årets skidberättelse

Sean Pettits skötebarn, Super Proof Inc, har avslutat sin andra säsong av filmning. I höst släpps The Masquerade – en art house-film med del fiktiv historia, en del rå skidaction.
– Jag har hämtat mycket inspiration från Hollywood-filmer, säger Sean Pettit

Årets film från Super Proof inc är inte så mycket en renodlad skidfilm som en kombination av spelfilm och skidfilm. Fotografiet påminner en hel del om Drive eller framför allt Only God Forgives – båda med Ryan Gosling i huvudrollen. Inriktningen har varit en medvetet val från Sean Pettits sida.
– Jag tycker om att titta på filmer där du kan fly in i en historia som inte nödvändigtvis är verklig, men om den är tillräckligt bra gjord så sugs du in i handlingen. Det är det vi försöker göra med skidfilmer, berättar han i en interju med X Games.

Filmen inkluderar förutom Sean Pettit även namn som Richard Permin, Mark Abma, Joe Schuster, Callum Pettit, Noah Bowman och Torin Wallace, och den har premiär senare i höst.
Den 11 november kan dock alla belägna i Göteborg vara med när Skistore, K2 och Budweiser arrangerar en premiärvisning på Bio Capitol i Göteborg.
Kvällen börjar med häng på Skistore.se mellan från 17.30 fram till 19. Sedan runt 19.30 visas filmen på bion(drygt 50 meter från affären). 

För mer information kan ni gå in här: https://www.facebook.com/events/1647505882159314/

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!