Syskontalangernas makalösa säsongedit – hyllas av svenske stjärnan

Syskontalangernas makalösa säsongedit – hyllas av svenske stjärnan

De är bara 13 respektive 9 år gamla, men syskonen Kelly och Henry Sildaru ses redan som slopestylens stora framtidsnamn. I veckan släppte de 2015 års säsongsedit – och den är sinnessjuk.

Henrik Harlaut och Emma Dahlström får se upp i framtiden. Syskonen Kelly och Henry Sildaru är bara 13(!) respektive 9(!!!) år gamla, men åker redan slopestyle som om de aldrig gjort något annat i sitt liv.

I måndags släppte de sin edit för säsongen 2015 och förutom trick som du förväntas se i en X-games- eller OS-final bjuder syskonen även på en hel del sköna danssteg. 

Klippet har inte gått obemärkt förbi i skidvärlden. Henrik Harlaut är bland annat en av dem som på facebook hyllar syskonen för din edit. 

Incredible... So good to see these little creatures progress like crazy, and NOT skipping steps. Im sure Kelly could do...

Posted by Henrik Harlaut on Tuesday, 26 January 2016

Ska tilläggas att Kelly Sildaru redan börjat göra sig ett namn inom slopestyle-världen genom segrar ibland annat Dew-tour. Hon har dessutom kvalificerat in sig till årets X-Games som går av stapeln i Aspen nu i helgen. 

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!