Följ Jesper Tjäder bakom kulisserna av 'Unrailistic'

Följ Jesper Tjäder bakom kulisserna av 'Unrailistic'

Han satte en ny nivå för kreativ slopestyle i sin video 'Unrailistic'.
Nu får vi följa med bakom kulisserna på inspelningen.
– Hade det funnits en parkbyggnation-del i tv-spelet SSX Tricky så hade det sett ut så här, säger Oskar Brandberg, Park Manager.

Jesper Tjäder är förutom Henrik Harlaut den kanske största svenska park- och slopestylestjärnan. 21-åringen har gjort sig ett namn inom skidvärlden som en av de mest våghalsiga åkarna som alltid är villig att testa nya grejer och utveckla sporten. 
– Ska du pusha gränser och göra saker som ingen annan har gjort förut så måste du vara målmedveten och vågar att satsa hundra procent. Och där är Jesper en av de bästa i världen, säger Even Sigstad, norsk professionell skidåkare.  

Klippet 'Unrailistic' släpptes tidigare i vinter och både klippet och Jesper Tjäder blev direkt omtalad för sin kreativitet och sitt nytänk. Nu får vi följa med bakom kulisserna på inspelning i Tandådalen, samt få en närmare inblick i vad som driver den svenske superstjärnan. 
– Det är meningslöst att gå halvvägs när man gå fullt ut på något, och i det här projektet satsar vi 150 procent, säger Tjäder.
– För bara några år sedan var man ju själv en lite kid som såg upp till Jon Olsson, Jacob Wester och de andra svenska proffsen. Sjukt att det gått så fort och att man själv nu är en person som inspirerar. 

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!