Salomon Freeski TV tillbaka med ny säsong

Salomon Freeski TV tillbaka med ny säsong

Suget och längtan efter snö och vinter tog precis ännu ett steg närmare bristningsgränsen med trailern för höstens nya avsnitt från Salomon Freeski TV.

En självklarhet och höjdpunkt att se fram emot i väntan på vintern har sedan många år varit de ständigt återkommande och välgjorda avsnitten från Salomon Freeski TV med Mike Douglas i täten.

Nu i höst kommer vi få se åkning från världens alla hörn med allt från Nepal, Norge, British Columbia, Frankrike, Japan, Österrike och sist men inte minst Kashmir i Indien.

Freeski Dream Trip gick i vintras till den sistnämnda destinationen och hade dessutom mot alla odds  en svensk lycklig vinnare vid namn Lovisa Rosengren. Mer om hennes drömresa kan du läsa om i nästa nummer av Åka Skidor och filmen kommer att förhandsvisas på höstens filmturne Untracked Film Tour som gör nedslag i Stockholm, Göteborg, Umeå, Vemdalen och Åre. Självklart kommer Lovisa själv att vara med på plats för att berätta mer om hur det egentligen går till att spela in film tillsammans med Salomon-teamet, och hur det var att åka skidor i Himalaya.

Mer info om filmturnén hittar du på www.untrackedfilm.com och missa inte att köpa din biljett till Early Bird-pris innan den sista september.

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!

  • Få akaskidor.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!