ArtiklarVidare mot bergen - Framåt marsch
Vidare mot bergen - Framåt marsch
Madonna Di Campiglio: Stenmarks gamla jaktmarker
Madonna Di Campiglio: Stenmarks gamla jaktmarker
Här vann Ingemar sin första världscuptävling och sedan ytterligare sju. Från byn går liftarna i tre väderstreck. Två moderna gondolliftar och en kabin ligger på bekvämt promenadavstånd från hotellporten.
Skida hem
Skida hem
Zinal: Fenomenalt Zinal
Zinal: Fenomenalt Zinal
Nytänkande för friåkning under ansvar. I dalgången Val d´Annivers i sydvästra Schweiz, mellan Verbier och Zermatt, ligger Zinal, okänd för många, men kanske ändå offpiståkningens framtid. Framförallt är säkerhetsprogrammet för offpist världsledande här.
Skoj i mellanöstern
Skoj i mellanöstern
Chile Powder
Chile Powder
Chile överträffade verkligen våra förväntningar och vi hade, hittils, den bästa skidåkningen på vår resa. Vi hade verkligen tur med häftigt snöfall ena dagen och klarblå himmel och sol nästa. Den kombinationen är svårslagbar. Lägg till svävande kondorer, annorlunda kultur, vänliga människor, mäktigt landskap och man får en enormt bra upplevelse.
På berget
På berget
Nelson & Whitewater - Storleken har ingen betydelse
Nelson & Whitewater - Storleken har ingen betydelse
Vad gör två lusiga liftar med knappt 400 mediokra fallhöjdsmeter i ett avlägset hörn av Kanada värda att skriva om?
Bildgalleri Seven Summits
Bildgalleri Seven Summits
Resan hem
Resan hem
Argentina - Diego Armando Maradona och den bästa skidåkningen i Sydamerika
Argentina - Diego Armando Maradona och den bästa skidåkningen i Sydamerika
Diego Armando Maradona - Argentinas fotbollshjälte. Det handlar mest om fotboll i Argentina och Maradona är så mycket större än vad någon utanför Argentina kan ana. Förmodligen större än gud själv. Diego, du är vår hjälte!!!!!!!
Sauze d´Oulx: En flip, garanterat!
Sauze d´Oulx: En flip, garanterat!
Italien arrangerar vinter-OS 2006 och redan nu blir det snöcharter till OS-byn. Dagens närmare hundra liftar starka pistgigant har fått allt mindre gemensamt med gårdagens sega och lätt förvirrade skidområde.
Våren festas in i Chamonix
"Vintern rasat ut bland våra fjällar, drivans blommor smälta ned och dö" Tydligen togs foton som just nu visas som bildspel över Place Mont Blanc.
Säsongen slut, sommaren är här.
"Baby baby dry your eye tell the girls I´m back in town I know I kept you waiting for so long"
Emmas blogg: April i Chamonix
Snön har återigen fallit över topparna, solen lyser emellanåt klart men för det mesta tyvärr med sin frånvaro.
Bolivia - Chacaltaya och Dödens Väg
Bolivia - Chacaltaya och Dödens Väg
Bolivia är ett annorlunda, kontrastrikt och väldigt intressant land med totalt olika karaktär på de olika landsdelarna. Allt från dom mäktiga bergsmassiven i Anderna till den täta djungeln och givetvis allt där i mellan. Bolivia är ett fattigt land, men vänligheten hos människorna är slående. Det är dessutom väldigt billigt och man får verkligen valuta för pengarna. Det finns också så väldigt många extrema saker att utforska.
Skumpa är grejen här bland bergen!
Skumpa är grejen här bland bergen! Åka Skidors partyglada blogbrud Emma, alias Snyggylva, är nyss hemkommen efter en sexdagarastur i bergen och levererar färskt skvaller från Chambre Neuf och Chamonix.
Chamonix från andra sidan baren
Idag har jag mått mitt värsta sedan juli En bakfylla utan dess like klappade till mig imorse, samtidigt som det började snöa golfbollar ute.
Sverige mötte Frankrike i Chamonixs ishall - en fest som hette duga
Vi hade laddat med tre termosar choklad-cointreau, en till varje period, och tjejerna satt samlade för att se vänner och bekanta slåss om segern i årets viktigaste amatörmatch.
Vårdans och språkliga fadäser
Jag kan nu berätta om nya försäljningsrekord och ny publik på Chambre Neuf! Hela veckan har präglats av sol, sol, sol, gogglesbrännorna dyker skrämmande nog upp runt omkring en och alla har varit uppe och åkt.

Filtrering

Kategori
Tagg


Skribent