ÅKA SKIDOR PREMIUMDEALS

TYVÄRR ÄR BÅDE GOGGLES OCH RYGGSÄCKAR SLUT PÅ LAGRET. VÄLKOMNA ATT HANDLA NYA PRODUKTER NÄSTA ÅR.

*****OBS******

RYGGSÄCKARNA ÄR TYVÄRR SLUT FÖR DEN HÄR SÄSONGEN.

Jo, det du har hört viskas om är sant. Nu kan du teckna en tvårsprenumeration av Åka Skidor och samtidigt beställa en purfärsk lavinrygga från Mammut, allt för det facila priset av 7 599 kronor. Du sparar hela 2 000 kronor som du istället kan lägga på nästa skidresa. Gör din beställning här.

Mammut Flip är ett schweiziskt mästerverk som kombinerar låg vikt med hög funktion och levererar allt som du kan kräva av en riktigt bra lavinsäck. Flip är utrustad med superlätta airbagsystemet 3.0 som lätt går att ta ur och sätta in i ryggsäcken och som tillsammans med patronen bara väger 1 010 gram. Själva ryggsäcken väger strax under kilot.

Separata fack för säkerhetsutrustning och extrakläder/fika gör det busenkelt att hålla ordning och reda inuti ryggsäcken. Huvudfacket är tillgängligt både från toppen och ryggen och det finns fästen för både skidor, snowboard och splitboard plus en del annan utrustning. Förberedd för vätskesystem.

Fullständig info finns på www.mammut.ch

I erbjudandet ingår:

  • 1 st Mammut Flip Removable Airbag 3.0 22 L, värde 6550 kronor
  • 1 st Mammut Carbon Cartride 300 bar non-refillable, värde 1800 kronor
  • 1 st tvåårsprenumeration på Åka Skidor (20 nummer), värde 1249 kronor

Gäller så långt lagret räcker. Priset gäller endast i Sverige. Kontakta oss på pren.as@egmont.se för priser till utlandet. Är du redan prenumerant men vill lägga vantarna på den här lavinryggan? Inga problem, då är det bara att förlänga din nuvarande prenumeration. Skicka ett mail till pren.as@egmont.se

 

*****OBS******

GOGGLARNA ÄR TYVÄRR SLUT FÖR DEN HÄR SÄSONGEN.

Åk med samma goggles som självaste Ingemar Stenmark. För endast 1 599 kronor får du en ettårsprenumeration på Åka Skidor och en svart eller vit G001 Photochromic från svenska Spektrum. En vit goggle beställer du här och en svart goggle beställer du här.

G001 Photochromic har skön retrokänsla och fotokromatisk lins som anpassar sig efter de aktuella ljusförutsättningarna och blir mörkare när den utsätts för UV-ljus. Spektrum G001 är kompatibla med de flesta hjälmarna på marknaden och sitter skönt på ansiktet tack vare triple-foam. Självklart är de antifog-behandlade, självklart är det silikon på strapen och det breda synfältet ger dig extra bra koll på omgivningarna. Det här är en hejdundrande bra goggle helt enkelt.

Fullständig info finns på www.spektrumeye.com

I erbjudandet ingår:

  • 1 st Spektrum G001 Photochromic värde 1 600 kronor
  • 1 st helårsprenumeration på Åka Skidor (10 nummer) värde 649 kronor

Gäller så långt lagret räcker. Priset gäller endast i Sverige. Kontakta oss på pren.as@egmont.se för priser till utlandet. Är du redan prenumerant men vill lägga vantarna på ett par goggles? Inga problem, då är det bara att förlänga din nuvarande prenumeration. Skicka ett mail till pren.as@egmont.se

 

Prenumerera på Åka Skidors nyhetsbrev

Nyheter från skidvärlden i din inbox!