5fd922213e6b4

Artiklar

På skidor runt jorden

Sugen på att åka skidor i ett helt år? Erkänn att tanken har slagit dig någon gång i livet. Drömmen om en skidsäsong som inte tar slut, att åka skidor året runt. The endless winter hette en gammal skidfilm från början på 90-talet - den här resan är det på riktigt.

Åka Skidor • 2008-01-21

Tre svenska skidåkare från Chamonix har gjort den drömmen till verklighet och ska sätta ut på en resa på jakt efter snön över hela jordklotet. Jocke Keller, Richard Ekman och Jan Remmelg heter killarna som i dagarna sätter ut på sitt livs drömresa. Resan ska ta dem till 35 länder och över 70 olika skidorter och destinationer under tolv späckade månader.

Följ med killarna på deras skidresa runt världen på deras blogg här på akaskidor.se

Av: Åka Skidor

På skidor runt jorden
På skidor runt jorden

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top