5fd9244ee3283

Artiklar

Sköna sommarprylar

Sommar! Hur hardcore du än är som skidåkare är det dags att inse att sommaren är här och det är dags att köpa upp sig på de rätta grejorna.

Text: Åka Skidor • 2008-06-10 Uppdaterad 2008-06-10

Sköna sommarprylar

> Maskulin
Smith Witness är ett par coola solglasögon att gömma sig bakom i sommar. Får dig att känna dig som en riktig big wave surfer på Hookipa beach.
Pris 1 000 kronor.

Sköna sommarprylar

> Slå dig hur du vill
Poc Receptor är en multihjälm med avtagbara öronlappar för både vinter och sommar. Funkar till kite, skateboard, dirtcykling, skidåkning eller vad som helst där det går undan och du behöver skydda din skalle.
Pris 1 650 kronor.

Sköna sommarprylar

> Snygga tramptag
Snygga och slitstarka kläder från Peak Performance för tjejer som gillar hårda tag på cykeln. Den figursydda tröjan, W Long sleeve, är sydd i ett funktionsmaterial. Downhill shorts har extra rörlighet och ett extra kraftigt tyg för att tåla lite markkänning. Ok, de finns även i herrmodell.
Pris 800 för tröjan och 1 400 för byxan.

Sköna sommarprylar

> Happy feet – happy nature
Patagonia Dawn är sköna sneakers som gör både dina fötter och naturen glad. Skinnet är behandlat på ett miljövänligt sätt, gummit delvis återanvänt och skosnörena självklart i hampa. På bildens ser du herrmodellen men den finns även i dammodell.
Pris 1 200 kronor.

Sköna sommarprylar

> Snabbt och lätt
Salomon Fast & Light Womens jacket skyddar skönt under löprundan. Den är dessutom lätt och smidig vid andra aktiviteter, som på en topptur i Stryn. För att undvika diskriminering finns den även i en herrvariant.
Pris 800 kronor.

Sköna sommarprylar

> Norsk hampa
Aloha Hemp Pipeline Hood är gjord i naturmateralet hampa. Då tänker du kanske på marijuana? Men det här är industrihampa; den ger inget rus om du får för dig att röka tröjan. Hampa är både miljövänligt och slitstarkt.
Pris 700 kronor.

Sköna sommarprylar

> Stänkskydd
Rapid Racer Products Neoguard är en toksmart stänkskärm i neopren till din mountainbike som fästs i gaffeln mellan den nedre kronan och bromsbryggan. Den hindrar smuts och lera från att stänka upp i ansiktet och kleta igen glasögonen. Neoguard finns i flera storlekar och funkar både för crosscountry och downhill.
Pris 190 kronor.

Av: Mårten Pettersson och Tobias Liljeroth

Sköna sommarprylar
Sköna sommarprylar
Sköna sommarprylar

Sköna sommarprylar
Sköna sommarprylar
Sköna sommarprylar
Sköna sommarprylar


Text: Åka Skidor • 2008-06-10
Artiklar

Copyright © 2023 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top