5fd9249fa7641

Artiklar

Filmtrailer: TGR – Under the Influence

Det börjar alltid vattnas i munnen på redaktionen när Teton Gravitys första trailer dyker upp för säsongen, i år är definitivt inget undantag. Dessutom är Henrik Windstedt en av åkarna i filmen.

Text: Åka Skidor • 2008-08-15

När TGR-gänget från Jackson Hole gör film handlar det lika mycket om sköna vibbar på hemmaberget som roadtrips runt hela den vita världen. TGR grundades av de två bröderna Steve och Todd Jones som bummat i Jackson sedan tidernas begynnelse. Det finns alltid en liten ådra av den ädla konsten att dirtbagbumma i deras filmer, ingen film är komplett utan minst en sekvens med midjedjupt puder från legendariska åk som Granite i Jacksons backcountry. Som lök på laxen, grädde på moset eller ett cocktailkörsbär i din White Russian åker världens absolut bästa åkare framför kameran på ställen som Haines i Alaska – och Riksgränsen och Åre! Jajamen, det är vår svenska världsmästare i friåkning, Henrik Windstedt, som dyker upp i filmen på hemma plan. Egentligen var planen att Henke skulle filma med TGR på en båttripp längs Alaskas kustlinje men när den resan gick i stöpet fick han och filmaren Fred Arne Wergeland jobba hårt på hemmaplan för att få till material som skulle funka i filmen.

Åkare i filmen: Seth Morrison, Sage Cattabriga-Alosa, Dylan Hood, Ian Mcintosch, Erik Roner, Sammy Carlsson, Jeremy Jones, Dana Flahr, Gigi Ruf, Kye Petersen, Shroder Baker, Wiley Miller, Chris Collins, Victoria Jealouse, Dash Longe med flera.

Filmtrailer: TGR - Under the Influence
Filmtrailer: TGR - Under the Influence


Text: Åka Skidor • 2008-08-15
ArtiklarVideo

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top