5fd948124da63

Videon när Travis Rice åker The Crack

Efter sex miljoner visningar, ett par morgonsoffor och talkshows senare kom det fram att Cody Townsend inte var först med att skida "The Crack". Nu släpper Red Bull videon när Travis Rice kör "line of the year".

Text: • 2014-12-19 Uppdaterad 2014-12-19
Årets sjukaste åk utsett
Galnaste åket blev snopet åk
Han faller handlöst nerför bergstopp

Cody Townsend’s åk i The Crack blev en viral succé och vid Powder Awards tidigare i höstas prisades han för årets bästa åk. Men faktum är att Cody inte var först med att köra detta åk, Travis Rice körde nämligen rännan ett par dagar innan Cody.

Här är Travis först på toppen av rännan:

Åtta sjukt roliga vurpor
Skidkungen hoppar enormt dropp

Åket när Travis tar sig an monsterrännan kommer finnas med i uppföljaren av filmen ”The Art of Flight”, men på grund av att filmen är ett treårigt projekt lyckades Cody omedvetet följa Travis fotspår, bokstavligt talat, och få ut sin film först.

Ge ett skidproffs ett par snowblades – då händer det här

Text: • 2014-12-19
AlaskaCody TownsendTravis RiceVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen