5fd93111ca91a

Sven Thorgren får pro model

Lagom till X Games avslöjar Nitro Snowboards att svensken Sven Thorgren får en pro model till nästa säsong. Grafiken är gjord av en annan svensk snowboardikon – Jonas Wilhelmsson.

Text: Martin Willners • 2015-01-23 Uppdaterad 2015-01-23

Sven Thorgren är Sverigs stora snowboardhopp i X Games efter att han kom fyra i slopestyle på OS. Även internationellt är Sven ett stort namn och därför är det helt logiskt att hans brädsponsor Nitro Snowboards har gett honom fria händer i en pro model.

Se Sven Thorgrens feta edit från Stubai
Sven Thorgren får pro model
Så här ser Sven Thorgrens pro model ut.
Fem svenskar klara för X Games

Vi vet ingenting om mått, konstruktion och material utan det får vänta till Ispo om ett par veckor men vi har i alla fall fått bilder på grafiken som är ritad av Jonas Wilhelmsson.

Ikväll körs slopestylekvalet på X Games och då kommer Sven att tävla på nya brädan.

”Jag är så stolt över att berätta att jag kommer köra med min nya Nitro pro model på mina fötter!” skriver han på sin facebook-sida.

Kvalet startar klockan 20.00 och går att se live på SVT Play. Tar sig Sven vidare till final så är den söndag eftermiddag svensk tid.

Alla sändningstider samt länkar under X Games du behöver ha koll på!

Text: Martin Willners • 2015-01-23
SnowboardSven ThorgrenX Games

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen