5fd9479f1d1fe

Skidåkare gör framåtvolt rakt in i träd

Han kunde ha rekat sin landning lite bättre. Men efter att han tagit mod till sig och satsat allt han har på en framåtvolt är den här killen så peppad att han glömmer att det står ett träd rakt framför honom i landningen.

Text: • 2015-03-11 Uppdaterad 2015-03-11

“Bättre att kolla landningen en gång extra nästa gång! Glad över att resan inte är över”, skriver Martin Hauck under sin uppladdade video. 

Han hade turen att komma undan med en hjärnskakning efter att ha landat sin framåtvolt rakt in i ett träd i Kiroro, Japan.

Det ser ut att vara ett stort, vitt snöfält efter hoppet, med en liten parentes; ett träd mitt i landningen. Och Hauck lyckades pricka precis där. Ovanifrån ser trädet ganska futtigt ut men när Hauck väl landar och fastnar i det, är det större än vad vi först trodde. 

Åk bra och pengarna rullar in rolig humorparodi på skidvärlden
Hoppar ner i poolen med isvatten i Obelix-kostym
Bo i backen – ski in, ski out i Åre

Text: • 2015-03-11
JapanTrickskolaVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top