Foto: Kim Havell via JacksonHole.com

Filmar en spännande och svår åklinje

Häng med på tuff klättring uppför och belöningen nerför. Det här är en riktigt hårig och brant linje!

Text: • 2015-04-01 Uppdaterad 2015-04-01

Under midnatt klättrar gänget i 7 timmar för att nå toppen. Här tittar de på solnedgången innan de ger sig av utför. I videon får vi en snabb inblick i den tuffa klättringen uppför och sedan den branta skidåkningen utför.

I den storslagna nationalparken Grand Teton i Wyoming, USA, finns en av de tuffaste bergssluttningarna i Nordamerika. Här är en video när ett kompisgäng klättrar uppför en av topparna i Grand Teton, för att sedan åka skidor nerför. Videon är från 20 mars i år.

Här kan du läsa ett blogginlägg om äventyret.

Nu kan du köpa en egen skidanläggning
Bruksanvisning till att bo på en skidort
Instagram vs. verkligheten

Text: • 2015-04-01
USAVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen