5fd9308f4033e

Inga bilar på torget

Tandådalen möblerar om inför nästa säsong. En ny lift, ett nytt barnområde och ett ombyggt torg kommer möta skidåkarna i vinter.

Text: Magnus Reithner • 2015-07-22 Uppdaterad 2015-07-22

Det är Tandådalstorget som blir bilfritt och tanken är att skapa en ny torgkänsla med stor potential för skidåkande gäster.

Liften Panorama Express byts ut mot en ny snabb sexstolslift som får ungefär samma sträckning som föregångaren. I anslutning till den nya expressliften anläggs nya barnområdet Valles Skidland. Rullbandet i barnområdet kommer även att fungera som länk mellan förbindelseliftarna från Hundfjället och Par-, Barn- och Teknikliftarna.

Parkområdet flyttar till Gusjöbacken på Östra Tandådalstorget från Norra skidområdet. Flytten ska möjliggöra ett säkrare och bredare utbud av hopp och rails som även passar åkare som vill lära sig åka park.


Text: Magnus Reithner • 2015-07-22
SälenTandådalen

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen