5fd94707d803e

Hargins träningstips: Magövning med hantel

Mattias Hargin är tillbaka med ny spännande övning du kan ta med dig till nästa pass på gymmet. Den här gången med en version av hantelpress eller thruster om man så vill.

Text: • 2015-11-13 Uppdaterad 2015-11-13

Hargins träningstips: Benböj och utfall med hantlar

Ursprungsläget är alltid detsamma; en halv benböj samtidigt som du ser till att hålla ställningen i överkroppen. Börja inte med för tunga vikter. Det kommer bara resultera i att du orkar upprätthålla rätt ställning och därmed kommer belasta kroppen fel och skada dig. 

Hargins träningstips: Magövning med hantel

Från ursprungsläget finns det tre versioner av övningen. I den första versionen skjuter du vikten rakt upp ovanför huvudet. 

Hargins träningstips: Magövning med hantel

I andra och tredje varierar du dig genom att skjuta hantel dels ut på sidan och dels över huvudet. På det här sättet ser du till att aktivera kroppen alla magmuskler samtidigt som du tränar rygg och övriga bålmuskler.

Hargins träningstips: Magövning med hantel
Hargins träningstips: Magövning med hantel

Se hela videon här nedanför. 

Hargins träningstips: Dragmaskin


Text: • 2015-11-13
Mattias HarginTräningVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen