Foto: Mattias Hargin

Hargins träningstips: Skridskohopp

Vanliga skridskohopp kanske inte är den mest fruktande övningen av alla. Den uppfattningen ser Mattias Hargin till att förändra i veckans avsnitt av Hargins träningstips.

Text: • 2015-11-24 Uppdaterad 2015-11-24

Hargins träningstips: Core-träning

Likt de flesta övningar Hargin visat upp de senaste veckorna är veckans träningstips inriktad på att träna mer än bara en muskelgrupp. Hargins skridskohopp gör med belastning via en cable cross och ser till att träna dels ben men även bål och mage.

Övningen kan genomföras genom vanliga skridskohopp eller med jämfotahopp. Det viktiga är att se till att du behåller kontrollen i överkroppen övningen igenom och tappar armar eller bålen i tillbakahoppet. I och med att det är övning som gör Mattias andfådd bör du räkna med att bli ganska trött själv. 

Hargins träningstips: Magövning med hantel


Text: • 2015-11-24
Mattias HarginTräningVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen