5fd9203c6d467

Artiklar

Kan du bära ett par skidor? – Matilda Rapaport söker ny assistent

Älskar du att åka skidor? Kan du hålla ett par skidor? Då är det här perfekta jobbet för dig. Matilda Rapaport söker ny assistent efter att ha sparkat sin förra.

Text: • 2015-11-30 Uppdaterad 2015-11-30

Spirit Of Alaska med Windstedt och Rapaport

Matilda Rapaport har tillsammans med Peak Performance dragit igång en tävling där du har chansen att assistera henne under Freeride World Tour-tävlingen i Haines i Alaska den 17-23 mars nästa år. 

– Jag söker en utåtriktad person som älskar att resa och åka skidor. Jag behöver hjälp med mina skidor innan jag startar på toppen av berget. Det här är en liten men viktig del i mina förberedelser inför en tävling, säger Matilda.

Kvalifikationer för jobbet:
– Du älskar att åka skidor
– Du är en social person
– Du är bäst på att hålla ett par skidor
– Du trivs bra på toppen
– Du är inte rädd för höjder
– Du åker snabbt och tycker om att chansa

Så här ansöker du om jobbet:
Ansöka genom att posta en bild eller video på dig på instagram, motivera varför just du borde få jobbet och använda hashtaggen #radicaljob och tagga @peakperformance. Den som vinner kommer även kunna ta med sig en vän till Alaska. Skicka in din ansökan innan den 31 januari. 

Japow med Winstedt, Rapaport och Jonsson


Text: • 2015-11-30
ArtiklarAlaskaMatilda RapaportPeak PerformanceVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen