De gör parodi på varje skidfilm från 80-talet

Om du aldrig har sett It's always sunny in Philadelphia ä det hög tid att göra det nu nu. Inför seriens elfte säsong har de släppt en trailer som hånar varje skidfilm från 80-talet.

Text: • 2015-12-13 Uppdaterad 2015-12-13

80-talet var tiden då Hollywood satsade stora pengar på kvalitéskidfilmer så som Ski Patrol, Ski School, Better of Dead och Hot Dog. Nu tar tv-serien It’s always sunny in Philadelphia efter där 80-talet slutade.

Som en homage till dessa filmer kommer en av seriens episoder utspela sig på Party Mountain där delar av gänget försöker skydda berget från en girig företagsledare som vill förstöra allt genom att bygga ut liftsystemet – en verkligen hemskt historia.

Trailern är på många sätt briljant på det sätt de har fångat essensen av en skidfilm från 80-talet. Nya säsongen släpps den 6 januari, så fram till dess får ni hålla till goda med den här. 

Skidkonferensen i alperna spårar ur


Världens första hyreshus med inbyggd skidbacke


Quiz: Från vilken skidort är liftkartan hämtad?


Text: • 2015-12-13
Party MountainVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen