Foto: Henrik Lampert

Klart för två nya år av X-games

Nu kan du fortsätta se Emma Dahlström och de andra svenskarna ta hem X-Games-medaljer i din tv. Det står klart efter att SVT gjort klart med ett nytt avtal med ESPN.

Text: • 2015-12-20 Uppdaterad 2015-12-20

SVT har undetecknat ett nytt tvåårskontrakt med ESPN som gör det möjligt för kanalen att sända det kommande X-Games-tävlingarna – däribland Oslo.
– Det är väldigt kul med X-Games i Oslo. En ny stor tävling och på tider som fungerar bra här hemma. Det blir ett jättebra komplement till tävlingarna i Aspen och Austin, säger Tobias Alsing, projektledare för X-games på SVT.

SVT kommer kunna direktsända i stort sett alla tävlingar vilket även inkluderar tävlingarna i Aspen och Austin.
– Det är härligt när man förstå världens intresse för X-games när ett avtal som detta signeras. Vi ser verkligen fram emot att dela det första X-Games Oslo med fans över hela världen,  säger Tim Reed, VD flr X-games. 

Emma Dahlström vinner X Games guld


Han rippar big jumpen i Breckenridge


Text: • 2015-12-20
AspenEmma DahlströmOsloX Games

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen