5fd920251049c

Artiklar

Prylarna ni inte kunde ta ögonen ifrån under 2015

Låt oss vara ärliga. En stor del av skidåkning handlar om nya prylar. Skidor, pjäxor, handskar, ryggskydd, goggles, ja listan kan göras lång. Här är 10 prylar som ni ansåg såg mest intressanta ut under 2015.

Text: • 2015-12-28 Uppdaterad 2021-12-07

10. Så fixar du blixtlåset på din skidjacka
Det är uppenbart att det är ett par där ute som inte vill göras sig av med sin gamla skidjacka – och varför skulle ni? Det här tipset kan rädda dig och din plånbok från att förlora ett par tusen kronor och vem är inte sugen på det. 

Så fixar du blixtlåset på din skidjacka

9. 9 bästa skidapparna att använda på berget
Precis som med allting annat här i världen har mobilapparna tagit sig in i skidvärlden. Här får ni nio solida tips på appar som dels kommer göra skiddagen med underhållande och dels kan rädda livet på dig om olyckan skulle vara framme. 

9 bästa skidapparna att använda på berget

8. Att tänka på när du köper begangnade skidor
Det är inte alla som har råd att köpa nya skidor varje år. Att då köpa begangnat kan vara en bra idé – men då gäller det att veta vad man ska tänka på och vad man ska se upp med. Precis det går den här guiden igenom. 

Guide: Att tänka på när du köper begagnade skidor

7. La Sportiva Stratos – världens dyraste pjäxa
Om du någon gång funderat på hur det skulle kännas att en mästerskapsvinnande tävlingsbil på fötterna så behöver du inte fundera länge till. Det här är en av världens mest teknikbaserade pjäxa som finns – och även det dyraste. 

La Sportiva Stratos Cube – världens dyraste pjäxa

6. Budgethandsken som alla skidåkare bör köpa
Den här handsken är alla skidpatrullerna stora hemlighet – eller var i alla fall. Det här var en av hösten mest framgångsrika pryl-artiklar så förhoppningsvis var det en del av er som såg till att lägga till den här handsken på årets önskelista. 

Budgethandsken alla skidåkare borde äga

5. K2 Pinnacle 95 – den ultimata allroundskidan?
Det här är ju trots allt en sida som riktar sig till skidåkare. Därför är det inte helt oväntat ett par skidor som dyker upp i toppen av de mest lästa pryl-artiklarna. Just Pinnacle 95 är K2:s stora nyhet inför året och den har fått väldigt goda recensionen av de som har testat den. 

K2 Pinnacle 95 – den ultimata allroundskidan?

4. Odd Molly åker Extremt
Odd Molly är ett klädmärke som främst gjort kläder för kvinnor. Nu gick de tillsammans med svenska skidmärke Extreme och skapa en skida som är så vacker så det förslår – och det locka många av er till läsning. Visst vattnas det i munnen när man ser dem?

Odd Molly åker Extremt

3. Test – Oakley Prizm
Kanske något av en överraskning men vårt test av Oakley Prizm var den pryl-artikel som drog tredje mest läsning under året. Men visst, det är ett väldigt bra test och det är en väldigt bra skriven artikel. 

Test: Oakley Prizm

2. Så ska du se ut på berget 2016
Av siffrorna att läsa så ville absolut inte missa vår klädspecial från 2015 års ISPO-mässa. Här hittar du bilder och information från i stort sett alla klädmärken du kan tänka dig, plus några till. Mer genomgående kläd-artikel tror jag inte ni kan hitta. 

Så ska du se ut på berget 2016

1. Stellar – nya svenska skidkläder
Ingen annan pryl-artikel drog in er så mycket som vår nyhet om Stellar Equipment, det nya svenska märket som gör otroligt snygga skidkläder. Det som är intressant med Stellar är att de enbart går att få tag på på nätet – därmed slipper du mellanhänder och därmed också en prishöjning. Väl värda att kolla in – länk hittar ni i artikeln. 

Stellar – nya svenska skidkläder


Text: • 2015-12-28
ArtiklarPrylarGogglesPjäxorskidkläderSkidor

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen