5fd946baa0bbe

Svensk skidfilm med The Bunch – Finito

Från Moskva till Boston, via Stranda och Riksgränsen. När The Bunch släpper sin tredje, och sista, fullängdsfilm bjuds det på skidåkning långt utöver det vanliga.

Text: Tobias Liljeroth • 2016-01-07 Uppdaterad 2016-01-07

Ok, nu undrar du förstås vad det här handlar om? Vad är det för gökar som väljer att åka skidor på ställen som har mer betong än snö och som åker mer sidledes än framåt? Vi lät helt enkelt Pär Hägglund i The Bunch svara på den frågan själv:

Ja visst, sista filmen.. wow. Det har gått mycket rykten om att en sista film även betyder slutet för The Bunch, men.. vi har ju precis börjat! Efter Moskvaresan förra säsongen som spelar en ganska central roll i filmen så blev vi helt enkelt supertaggade på att göra fler ”konstiga resor” så om bara ett gäng dagar är vi på G till Indien! Vår strävan efter att alltid testa nya grejer är det som fått oss att avsluta vid en trilogi. Fullängdsfilm känns ju inte så nytt för oss längre.

Filmen är ganska komplex och handlar väldigt mycket om att förmedla känslor och visa hur många aspekter som spelar in vad gäller det som folk kallar stil. Det kan vara en armrörelse, hur man för benen eller helt enkelt bara en blick och vart den hamnar. Hur är det att vara på ett urban street spot? Är det verkligen gruppkramar och fyrverkerier varje gång nån sätter ett nytt trick eller räcker det ibland med ett YEAH! från den lugnaste killen i crewet?
Vad tycker folk runt oss? Alla dessa ”rich & sad” (ett av segmenten) människor som går till sina jobb för att tjäna pengar och inte ens kan njuta av några knäppa killar på skidor i downtown Boston, varför väljer dom inte att leva ”happy & poor” (också ett segment) som vi?

Svensk skidfilm med The Bunch – Finito
Svensk skidfilm med The Bunch – Finito
Svensk skidfilm med The Bunch – Finito
Svensk skidfilm med The Bunch – Finito
Svensk skidfilm med The Bunch – Finito
Svensk skidfilm med The Bunch – Finito
Svensk skidfilm med The Bunch – Finito

The Bunch – UseWhatYouGot


Finess – svensk skidfilm av The Bunch


Video: The Bunch hyllar JP Auclair


Text: Tobias Liljeroth • 2016-01-07
Lucas Stål MadisonRiksgränsenRysslandStrandaThe BunchUSAVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen