5fd92011b335e

Artiklar

Fredagsnöje: Vandra runt i Alpingaraget

Google har tagit sin streetview in i fastigheter och en av de butiker som köpt den tjänsten är Alpingaraget i Stockholm. Häng med in i butiken.

Text: Martin Willners • 2016-01-08 Uppdaterad 2021-12-07

Google streetview har funnits flera år på deras kartsajt och gjort det möjligt att se gatan och husen virituellt. Sedan en tid tillbaka har Google tagit den här idén in i fastigheter och erbjuder butiker att bli fotograferade så att kunderna kan orientera sig runt i butiken.

En av de butiker som har nappat på erbjudandet är Alpingaraget i Stockholm och här kan du se hur det ser ut. Tekniken är onekligen cool.

Som en liten krydda har Alpingaragets pjäxmästare Magnus Wörnert placerat ut en lätt obscen produkt som inte riktigt hör hemma i en skidbutik. Att göra så, eller till exempel moona i dörren, är ganska vanligt men Google brukar retuschera bort sådant beteende efter ett tag. Än så länge finns Magnus överraskning att beskåda så gå in i butiken och försök hitta den.

Nikon släpper actionkamera


Undersökning: Vilken utrustning använder du dig av?


Ny app ansluter din GoPro till dina goggles


Text: Martin Willners • 2016-01-08
ArtiklarPrylarAlpintskidkläderSkidor

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen