Foto: Casey Neistat

Åker puder – i centrala New York

USA:s ostkust har varit torrlagd under stora delar av vintern. Men nu har stormen Jonas bidragit med puder över New York – och varför inte då göra det bästa av situationen.

Text: • 2016-01-25 Uppdaterad 2016-01-25

Likt svenska SJ verkar amerikanska myndigheter aldrig veta hur de ska hantera stora mängder snö under en förhållandevis kort tid. Så när stormen Jonas slog till i slutet av förra veckan har flertalet storstäder på ostkusten blivit mer eller mindre förlamade.

Det benämns som en av de värsta snöstormarna någonsin och New York är bara två centimeter från att slå rekordet på största snömängden från 2009.
Några personen såg dock sin chans att köra lite puder i och med det stora snöfallet – men istället för att åka till exempelvis Vermont, valde de att riva av ett par svängar mitt i centrala New York. 

Se Kristofer Turdells spektakulära vinnaråk


Tips & Trix: Så tar du på dig skidorna när det är brant


Här får du mest pist per krona


Text: • 2016-01-25
New YorkPuderSnöUSAVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen