5fd946a261a4d

Harlaut visar guld-takter i ny park edit

Med X-games som drar igång i natt i Aspen riktas många ögon mot Henrik Harlaut. En skada förstörde han chanser förra året men den svenske storstjärnan har legat i hårdträning hela vintern – och har videon som bevisar det.

Text: • 2016-01-28 Uppdaterad 2016-01-28

Han missade pallen i OS trots vad mång ansåg var tävlingen bästa åk. Sedan kraschade han otäckt och låg medvetslös under fjolårets X-games. Förra året var på många sätt en besvikelse för slopestyle-stjärna Henrik Harlaut.

Den här säsongen har han legat i hårdträning för att ta revansch, och med den nya par-edit som släpptes igår ser Harlaut ut att hittat storformen inför X-games som startar idag. 

Harlaut kommer ställa upp i Big Air-tävlingen under lördagskvällen och givetvis slopestyle-tävlingen som avgörs söndag natt.

Här hittar ni alla tider för de kommande dagarna

Henrik Harlaut skadad i svår krasch


Syskontalangernas makalösa säsongedit – hyllas av svenske stjärnan


Quiz: Vilken skidåkare är du?


Text: • 2016-01-28
AspenHenrik HarlautSlopestyleX Games

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen