5fd9467dd86bc

Så blev Candide Thovex världens kanske bästa friåkare

Han är en av världens mest uppmärksammande skidåkare – men trots det en av de mest mytomspunna. I dokumentären "Few Words" får vi se hur den skygge fransmannen blev en av världens bästa friåkare.

Text: • 2016-02-21 Uppdaterad 2016-02-21

Ingen har väl missat att Candide Thovex står i kast med att lägga ut del tre i den extremt hyllande serien ”One Of Those Days”. Igår publicerade han den här bilden på sin Facebook och som alltid när det kommer till Candide Thovex gick skidvärlden bananas. 

Almost there

Posted by Candide Thovex on Sunday, 21 February 2016

Det är ännu oklart när trean kommer att släppas, så för att bryta tristessen och den långa väntan på den efterlängtade filmen tänkte vi bjuda på historien bakom Candide Thovex – för han var inte alltid skidundret som vi ser idag.

Dokumentären ”Few Words” är filmen om Candide och hur han blev den ikon han är idag. Har ni inte sett den så rekommenderar vi att ni avvarar en dryg timme och njuter av fantastiskt skidåkning och en härlig historia. 

Candide Thovex – One of these Days 2


"Nya Candide Thovex" kör full ös i La Grave


Leo Taillefer lekes loss i Val d'Isere


Text: • 2016-02-21
Candide ThovexFew WordsVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen