Foto: Riksgränsen via Facebook

Artiklar

Så ser snöläget ut i Riksgränsen

En månad har gått sedan Riksgränsen öppnade för säsongen. Så här ser snöläget ut i skidorten inför påsken.

Text: • 2016-03-18 Uppdaterad 2016-03-18

En snöstorm har härjat i de övre delarna av Sverige de senaste dagarna. Tråkigt för alla dem som väntar på våren, men betydligt roligare för alla som bokat en påskresa till Riksgränsen.

Snöstormen har nämligen byggt på snölagret till totalt 165 centimeter, och över natten föll 15 centimeter nysnö på Riksgränsfjället. 

Så ser snöläget ut i Riksgränsen

Efter de senaste dagarnas snöstorm kör vi idag igång Nedre stolbanan och bjuder på 165 cm snö och offpist på hela…

Posted by Riksgränsen® on Friday, 18 March 2016

Förutom snöfallen blåser det för tillfället en del på berget, och kombinationen har gjort att det bara är fyra av sex liftar öppna samt sju av 15 nedfarter. Dessutom är Uffes vägg och branten stängda på grund av lavinfara

Så ser snöläget ut i Riksgränsen

Klicka här för mer information om vad som sker i Riksgränsen under påsken. Du kan även klicka dig vidare på artiklarna undertill för att se och läsa mer om Riksgränsen.  

Legenden om Riksgränsen


Armadas tokhyllning av Riksgränsen


Drömhotell planeras i Riksgränsen – erbjuder heli-skiing


Text: • 2016-03-18
ArtiklarSkidorterRiksgränsenSnöVäder

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen